Kauneushoitola Lähde-Spring | Kauneushoitola Helsinki

Anti age kasvohoito

Maan vetovoiman alkaessa näkyä kasvoillasi, ilmeessäsi ja ihossasi on tullut aika kiinteyttää, kohottaa, liftata ja elvyttää ihoasi Anti age kasvohoidolla

 

Miltä kuulostaa ultraääni-lifting,  jolla vaikutetaan kiinteyttävästi kudokseen, lihasjumppari jolla kiinteytetään ja kohotetaan iholihasta sekä kasvolihaksia tai “tehoimuri” jolla saadaan iho tasoittumaan, elpymään ja heleytymään?

Ihosi kunnosta riippuu paljon minkälaisella hoidolla lähdemme liikkeelle tai onko tarpeesi vain “pikakohennus” esim.juhlia varten vai pitkään harkinnassasi ollut ikääntymisen merkkeihin apu.

 Teemme monesti kuntoutus ja kiinteytyshoidoissa sarjahoitoja syvempien ja pitkäkestoisempien tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidot käsittävät kolmesta kymmeneen kertaan, jolloin saadaan näkyviä tuloksia lyhyellä aikavälillä.

Hoidot saattavat vaihdella hoitojakson aikana, jotta päästään parhaaseen lopputulokseen. Tehokkaita laitehoitoja yhdistelemällä saadaan syvempiä tuloksia kuin pelkillä aineilla. Käyttämämme laitteet ovat turvallisia, suurin osa kotimaisia eivätkä voi aiheuttaa iholle epätoivottuja reaktioita.

 

Anti-age kasvohoito I 139€

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon