Atooppisen ihon hoito kasvoille “Hellä”

Atooppisen ihon hoito kasvoille, joissa punoitusta, kuivuutta, kutinaa ja/tai ihon turvotusta

Atooppisen ihon hoito kasvoille kosmetologilla on ihon tehokas kosteutus ja rauhoitus hoito, jolla saadaan tulehdusta, punoitusta ja kutinaa sekä myös kuivuutta kuriin. Ihon kosteus tasapaino nousee, ihon väri tasoittuu ja kutina sekä punoitus rauhoittuvat.

Atooppisen ihon hoito kasvoille on nopea apu oikealla hoidolla ja hoitolahoidolla! Monesti atooppinen iho on paksuuntunut, punainen, ärtynyt ja hilseilevä sekä kutisee paikoitellen. Ärtynyttä ja punoittavaa, joskus jopa verille asti menevää ihoa kannattaa hoitaa ammattilaisen avuin.

Atooppisen ihon hoidossa keskitytään ihon hellävaraiseen hoitoon. Kaikki tuotteet joita hoidoissa käytetään soveltuu nimenomaan atooppiselle iholle eivätkä ne sisällä hajusteita.

Meillä on kokemusta Atooppisen ihon hoidosta jo 15v. Monet ihot ovat silminnähden paremmassa kunnossa jo muutaman hoidon vaikutuksesta. atooppisen ihon kotihoidossa on myös tärkeätä noudattaa annettuja ohjeita, jotta kotona tehtävä hoito tukee hoitoa hoitolassa.

Jo yhden hoidon jälkeen huomaat, kuinka ihosi alkaa paranemaan, punoitus ja kuivuus häviämään ja kosteustasapaino tasoittumaan.

Sano hei hei kortisonille ja tervetuloa uusi parantunut iho!

Hellä- Kasvohoito I 89€

Varaa aika Atooppisen ihon hoitoon täältä ❤︎{“type”:”block”,”srcIndex”:0,”srcClientId”:”3cc15f6c-d5ea-48c9-8e77-7ee2da037a73″,”srcRootClientId”:”efe236ee-ad6c-4295-bbfc-b59c198e9da1″}

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon