Kauneushoitola Helsinki

Kauneushoitola Helsinki Royal Treasures – ei toista samanlaista!

Kauneushoitola Helsingissä Kauppakeskus Redissä Kalasatamassa on ylellinen luonnon kosmetiikka kauneushoitola kuninkaallisella sisustuksella. Tunne olevasi kuninkaallinen ja täydellisen hemmoteltu!

Meillä tehdään kaikki hoidot huolellisesti ja tehokkaan lopputuloksen saamiseksi vain tuotteilla ja hoidoilla, jotka olemme 15 vuoden kokemuksella hyviksi havainneet ja testanneet ennen lanseeraamista.

Jokainen hoito ja tuote on räätälöity sopimaan konseptiimme, joka on taivaallista kauneutta tuloksin!

Taivaallisen hemmottelevat hoidot osaavin, hellävaraisin mutta napakoin ottein kohtaavat tulokset hoidoissa.

Kauneushoitola Helsinki Royal Treasures koostuu suomalaisesta osaamisesta ja tieto-taidosta. Royal Treasuresin tarina alkaa toisen omistajan alakoulusta, jolloin Pia piti meikkikoulua luokkatovereille, hieroi sukulaisia viidesta markasta ja suunnitteli uraansa. Sittemmin jatkokouluttautunut mm. Pariisissa ja Espanjassa. Nykyään kouluttaa muita alalle halukkaita sekä tietysti omaa henkilökuntaa. Toinen omistaja löysi maahantuomamme Kedma-sarjan jolla saadaan mahtavia ja nopeita tuloksia ikääntyvän ihon hoitoon.

Aarteita ihonhoitoon!

Yllä toinen mottomme! Uskomme ja tiedämme että ihoon voidaan vaikuttaa ulkoisesti niin kuin sisäisestikin. Iho syö ja juo ulkoisesti kaikki tarvittavat ravinteet – oli ne sitten hyviä tai ei! Ihon kunto määräytyy hyvin paljon siitä kuinka sitä ruokkii ulkoisesti ja se myöskin näkyy siitä hyvin nopeasti miten sitä hoitaa. Siksi suosittelemme laadukasta kosmetiikkaa ja nimenomaan luonnon kosmetiikkaa.

Luonnon kosmetiikalla huipputuloksia ihonhoitoon:

 • nopeat & tehokkaat tulokset
 • iho tunnistaa luonnon kosmetiikan turvallisemmaksi eikä ns. “vieraaksi aineeksi”
 • eivät sisällä muunneltuja kemiallisia ainesosia
 • myrkyttömiä
 • turvallisia
 • testattuja
 • myös kotimasita luomua meiltä
 • myös vegaania luomua meilt
 • myös cruelty free kosmetiikkaa meiltä

Me emme myy tai tee mitään mihin emme itse usko!

Tämä takaa sen että jokainen tuote ja hoito todella toimii! Ihmeellistä kyllä, mutta me emme tee tätä mistään muusta syystä kuin intohimosta auttaa!

Jokaiseen ongelmaan ja tarpeeseen olemme löytäneet sopivan avun monien vuosien etsintöjen jälkeen. Iloisina voimme palvella sinua ja hyvästä omasta tunnosta sanoa, että palvelumme ja tuotteemme tuovat tuloksia oli sitten tarpeesi mikä tahansa kauneuteen liittyvä.

Palveluihimme kuuluu:

Jokainen hoito on suunniteltu kauneushoitola Helsinki Royal Treasuresin konseptiin sopivaksi. Jokainen hoito on “pala taivasta “ ja saa sinut vaipumaan toiseen maailmaan. Ylellinen ympäristö korumaisine yksityiskohtineen, pehmeät, hemmottelevat ja taitavat kädet varmoin ottein takaavat hoidostasi nautinnollisen.

Hoitovalikoimamme on laaja sillä haluamme vastata kysyntään, jotta saisit samasta paikasta mahdollisimman paljon kiinnostavia palveluita ja voisit keskittää ostoksesi yhteen paikkaan.

Kauneushoitola Helsinki Royal Treasures tuo tuloksia kauneuteesi:

 • yli 15 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta
 • yli tuhansien hoitojen hoitokokemus päivittäisestä työskentelystä hoitolassa
 • ihonhoidon ja kauneudenhoidon erikoisasiantuntija
 • laaja kansainvälinen koulutus mm.cidesco-tutkinto ja jatkokoulutus Ranskassa ja Espanjassa

Tuloksia ihonhoitoon Kauneushoitola Royal Treasursillä:

 • Ihon pintakuivuus
 • Ihon punoitus
 • Couperosa
 • Herkkä tai Yliherkkä iho
 • Ihon kuivuminen
 • Miliumit
 • Atopia
 • Epäpuhtaudet
 • Sekaiho
 • Rasvainen iho
 • Juonteet
 • Anti-age

Paras Kauneushoitola huolellisesti & tehokkailla tuloksilla

Paras kauneushoitola mikäli kaipaat huolellista jälkeä ja tehokkaita hoitotuloksia.

Paras kauneushoitola sinulle, joka haluat näkyviä tuloksia ja huolellisuutta hoidossasi jokainen kerta, ammattimaista otetta, ystävällistä asiakaspalvelua sekä tekijät jotka intohimoisesti tekevät työtään täysillä!

Jokainen hoito on suunniteltu vastaamaan tuloksia. Jokainen hoito tehdään tiettyä kaavaa noudattaen, jolloin saat laadukkaan hoidon jokaiselta tekijältä.

Paras kauneushoitola Sinulle, joka arvostat pitkää kokemusta alalta ja kantapään kautta opittua taitoa sekä kykyä nähdä pintaa syvemmälle ja pintaa pidemmälle.

Hellävaraisuus, luonnollisuus ja pitkäjänteisyys yhdistettynä tehokkaisiin tuloksiin on jokaisen naisen unelma ja tämä unelma on totta meillä! Uskomattomia tuloksia jokaisessa hoidossa luonnon kosmetiikalla.

“Pala taivasta” on salonkimme todellisuus hoidossa kuin hoidossa. ylellinen sisustus saa Sinut tuntemaan olevasi kuninkaallinen, pehmeät, mutta napakat otteet vievät sinut toiseen ulottuvuuteen ja lempeät tuotteet saavat todellisia tuloksia aikaan.

Paras kauneushoitola Sinulle, joka ymmärrät luonnon kosmetiikan hyödyt ja arvostat pitkää kokemusta luonnon kosmetiikan parissa työskentelystä.

Paras kauneushoitola Sinulle, joka olet pitkään toivonut tuloksia ja jopa turhautunut asian kanssa. Takaamme että tulet olemaan otettu hoidoistamme ja tuloksista, joita saat. Et tule pettymään!

Ihonhoito oikeoppisesti Osa 1. Ihotyypit

Simppelejä vinkkejä tunnistaa oma ihotyyppi

Ihonhoito maallikkona ja kosmetiikan viidakon kanssa voi olla erityisen vaikeata! Jo pelkästään ihotyypin määrittely saattaa tuottaa tuskaa puhumattakaan oikeiden tuotteiden valinnasta. Tässä blogisarjassa perehdyn ihonhoitoon yksinkertaisesti helpottamaan arkeasi!

Osa 1. Ihotyyppi

Ihotyypin määrittely tuottaa suurimmalle osalle asiakkaistani ongelmia kokonaisvaltaisesti ihonhoidon lisäksi joten päätin laittaa tieto-taidon jakoon!

 

Ihotyyppejä kaiken kaikkiaan on neljä:

 1. Normaali ihotyyppi
 2. Kuiva ihotyyppi
 3. Rasvainen ihotyyppi
 4. Sekaiho

 

1. Normaali ihotyyppi

Normaali ihotyyppi on jokaisen unelmaiho! Sellaisen kun saisi meistä jokainen niin saattaisi kosmetologeilta loppua työt..Normaalissa ihotyypissä ihohuokoisten koko on normaali, jolloin niitä ei paljoakaan näy. Normaalissa ihossa ei juurikaan ole ongelmia, joskus ehkä saattaa olla yksi näppy joskus jossain mutta ei juurikaan muuta huolenaihetta. Iho ei yleenä kuivu tai ole kiristävä eikä toisaalta kiiltele tai ole rasvaisenkaan tuntuinen. Normaalin ihon ihonhoito on mutkattomampaa kuin minkään muun ihotyypin. MUTTA, normaali ihotyyppikin voi muuttua. Ihotyyppi saattaa muuttua huonon hoidon, sairauden, lääkityksen tai hoidon puutteen vuoksi. Normaali ihotyyppi tarvitsee kuitenkin jotta vältytään ihon pintakuivuudelta tai ennenaikaiselta vanhenemiselta kosteutta ja suojaa ihonhoidossa kotona sekä hoitolassa. Näistä on hyviä esimerkkejä esimerkiksi Eko Pharman vadelma seerumi ja muut Vadelma-linjan tuotteet sekä hoidoista  Heleyttävä Kasvohoito  tai Ultraäänellä tehtävä syvä hoito.

 

2. Kuiva ihotyyppi

Kuiva ihotyyppi on aina raukka nälissään ;). Kuiva iho on rutikuivan tuntuinen, kiristävä ja joskus jopa hilseilevä ajoittain. Tämä ihotyyppi kaipaa hellavaraista pesua ja kosteutta oikeiden rasva-aineiden kanssa. Muista myös kuivan ihon omaavana olla varma sisäisestä rasva-aineiden tarpeellisesta saannista (esim.omegat tms.öljyt). Kuiva ihotyyppi tarvitsee ennenkaikkea oikenlaisen voiteen, jotta kosteus pysyy ihossa eikä pääse haihtumaan. Kuivalle iholle hyviä tuotteita ovat mm.Eko Pharman Vadelma -voide tai Herukka-linjan voide ja hoidoista ehdottomasti parhaita näistä ovat Kuivan ihon “Ateria” sekä Ultraäänihoito

 

3. Rasvainen ihotyyppi

Rasvainen ihotyyppi kiiltelee ja siinä ihohuokoiset  ovat näkyvissä. Yleensä rasvaisessa ihotyypissä on epäpuhtauksia paljon. Mustapäitä, tukkeumia ja miliumeja on sekalainen määrä riippuen rasvaisuuden asteesta. rasvainen iho kaipaa tasapainoittavia ja talineritystä hillitseviä tuotteita. Näistä ihan huipputuotteita ovat mm. Eko Pharman Anti-akne seerumi sekä kaikki muut Karpalo-linjan tuotteet. Hoitolassa voidaan tehdä erilaisia puhdistavia hoitoja kuten mekaanista ihonpuhdistusta, ultraäänipuhdistusta sekä hiontaa. yhdistelemällä näitä hoitomuotoja saadaan todella hyviä tuloksia aikaan rasavaisen ihon hoidossa!

 

4. Sekaiho

Sekaiho ihotyyppinä saattaa olla kaikista hankalin hoitaa kotona. Sekaihoa tulee hoitaa senhetkisen tilanteen mukaan. Sekaihoja voi olla monenlaisia, mutta usein siinä näkyy ihohuokoiset laajentuneina eli hieman isompina joillain alueilla kuten esimerkiksi otsa, nenä ja leuka mutta joillain saattaa olla jopa poskien alueella myös. Sekaihoon voidaan vaikuttaa kotihoidolla huomattavasti aivan samoin kuin muihinkin ihotyyppeihin. Sekaiho saattaa olla seurausta väärästä hoidosta myös. Kyllä! Aivan oikein luit. Ihotyyppi voi muuttua väärällä hoidolla ja väärillä tuotteilla ketään pelästyttämättä. Sekaihon hoito riippuu sen kunnosta. jos sekaiho on kiiltelevä, tulisi sitä tasapainoittaa enemmän, jos taas kuiva niin kosteuttaa. Näihin hyviä tuotteita ovat esimerkiksi Vadelma-linja kosteusvoide tai Karpalo-linjan kosteusvoide.

 

 

 

 

Ihotyypin määrittely siis on ensimmäinen askel ihonhoidossa jotta ihonhoito toteutuu oikeaoppisesti.

Mikäli sinua askarruttaa ihotyyppisi määrittely on olemassa Ihoanalyysi tätä varten. Siinä katsotaan mikä ihotyyppi sinulla on, mikä ihon kunto on ja minkälaista ihonhoitoa ihosi vaatisi kotona ja hoitolassa. Saat lisäksi Ihoanalyysin jälkeen kijalliset hoito-ohjeet ja hoitosuositukset.

 

Nyt vaan peilin eteen ja tutkimaan tai varaamaan aikaa Ihoanalyysiin sähköiseen ajanvaraukseen


                  
© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon