Brasilialainen sokerointi

Mikäli olet kyllästynyt jatkuvaan ajelemiseen ja sänkeen bikinialueella on sokerointi juuri paras keino poistattaa karvat juurineen pysyvämmin. Iho jää sileäksi pitkäksi aikaa, on hygieenisempi ja esteettisempi.

 

Brasilialaisesta sokeroinnista

Brasilialainen sokerointi eli brassi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Lopputulos voittaa hetken kivun poiston ajan ja sileys jää pidemmäksi aikaa kruunaamaan pienen kidutussession. Kyllä, brasilialainen sokerointi tuntuu jonkin verran, mutta ensimmäisen alkushokin jälkeen, seuraavat kerrat sujuvat jo paremmin. Mitä säännöllisempää käyntisi on, sen helpompaa.

 

Miten valmistautua brasilialaiseen sokerointiin?

On hyvä tietää, että karvan tulisi olla muutaman millimetrin pituinen poistoa varten, joten mikäli olet juuri ajanut karvasi, on sinun syytä kasvatella karvoja hetki. Joillain riittää alle viikko karvankasvua mutta joillain se vaatii jopa yli viikon. Karvankasvu on hyvin yksilöllistä ja monesti karvakasvu onkin arvioitua hitaampaa. Muista ettet myöskään kuori ihoa edellisenä tai samana päivänä sokerointiin tullessa.

 

Miten hoitaa kotona brasilialaisen sokeroinnin jälkeen?

Samana päivänä tulisi välttää hikoilua, kuumia käsittelyjä ja aurinkoa/solariumia. Kotihoitoon suositellaan meillä myytäviä turvallisia luonnontuotteita alueesta riippuen päivittäin pinnan kosteuttajaksi ja rauhoittajaksi sekä kuorintaa ihosi käyttäytymisen mukaan.

 

Miten usein brasilialaisessa sokeroinnissa käydään?

Karvankasvusta riippuen sokeroinnissa kannattaa käydä n.3-6 viikon välein, jotta karvankasvua saadaan hidastumaan. Jos sokeroinnissa käy silloin tällöin, niin karvatuppi ehtii supistumaan takaisin, jolloin karvankasvun hidastumisen mahdollisuus on aika pieni.

 

Onko totta että karvankasvu hidastuu sokeroinnilla?

Ehdottomasti kyllä!

Karvankasvusi hidastuu, vähenee, vaalenee ja ohenee huomattavasti kun jatkat sinnikkäästi sokeroinnissa käymistä. Tuloksia saat jo yhden käsittelykerran jälkeen jolloin huomaat, että karvat kasvavat ohuempina takaisin.

Brasilialainen sokerointi |109€

Brasilialainen sokerointi (vain naisille) | 89 €
Brasilialainen sokerointi 3-6vk huoltoväli (vain kanta-asiakashinta) | 72 €

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon