EKO PHARMA HELSINKI

Mikäli ihosi kaipaa uutta piristystä ja tehokkaita tuotteita ja arvostat kosmetiikassasi ekologisuutta ja hellävaraisia koostumuksia, joilla on hyvä siedettävyys suosittelemme lämpimästi Sinulle Eko Pharma Helsinki – tuotesarjaa.

Eko Pharma Helsinki on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa turvallisuus, ekologisuus ja ihon herkkyys ovat kaikki suurimpia kriteerejä kun mietitään suomalaisissa olosuhteissa ihoa. Nimestäkin päätellen Eko-ekologisuus ja luomu sekä Pharma-apteekinomainen siedettävyys ovat eko Pharma helsinki- sarjan kriteerejä.

Luomumarjojen suuret antioksidanttipitoisuudet tekevät sarjasta tehokkaasti ravinnerikkaan, luonnonöljyt antavat tehokasta kosteutusta ja  rauhoittava aloe vera veden sijaan luo hyvän pohjan suurimmalle osalle tuotteista

Ihanat, silkkimäiset ja hyvin imeytyvät tuotekoostumukset takaavat miellyttävän tunteen iholla. Kevyet raaka-aineista tulevat raikkaat tuoksut eivät ärsytä ihoa eikä nenääkään!

Kokeile kotimaista EkoPharmaa ihosi ja hiustesi hyvinvointiin ja saat  ihosi tuntumaan ja näyttämään paremmalta nopeammin.

© 2019 Royal Treasures