Hieronta

Hieronta Helsinki Royal Treasures Kalasataman liikkeessä vie sinut unohtumattomalle matkalle!

Onko lihaksesi jumissa vai kaipaatko vain rentoutusta?

Hieronta Helsinki Royal Treasures Spa – hoitolassa vie sinut unohtumattomalle matkalle. Voit tulla pistäytymään ruokatunnilla jalkahieronnassa tai pään hieronnassa, viettää oman hetken puolihieronnassa jumituksien pehmentämiseksi tai nauttia taivaallisen tunnin kuumakivihieronnassa koko vartaloasi hellien.

Kuumakivihieronta Helsinki Royal Treasures I 89€

Pään hieronta I 44€

Pään hieronnalla vaivut toiseen maailmaan. Hoidon jälkeen heräät täysin levänneenä, kuin uudistuneena.

Pään, päänahan, kallonpohjan ja niskan lihasten rentoutukseen ja hetkeen jossa kaikki jäykkyys ja kiristys saa lähteä. Rentoutettu päänahka voi paremmin ja auttaa jopa hiusten kasvuun.

Jalkahieronta I 42€

Tunne kuinka koko jalat saavat uuden elämän puolen tunnin hieronnan aikana! Hieronnassa keskitytään jalkateriiriin, varpaisiin ja säärien hierontaan. Monien väsyneiden ja turvonneiden jalkojen pelastus ja apu myös säännöllisesti otettuna

Puolihieronta hajuton I 49€

Puolihironta aromaattinen I 49€

Puolihieronta luomu laventeli I 49€

Puolihieronnassa saa jumitukset sulaa. Näitä tehdään meillä paljon ja meillä on mahdollisuus usein ottaa myös lyhyellä varoitusajalla. Puolihieronnassa hierotaan koko selkä ja niska-hartia alue. Jumitukset sulaa, lihakset rentoutuu ja kokonaisvalaisesti rentoudut.

Koko vartalo hajuton Ι 79€

Hieronta aromaattinen I 79€

Laventeli hieronta koko vartalo Ι 79€

Koko vartalohieronnalla pääset tunnin taivaalliseen käsittelyyn, jonka jälkeen jokainen jäsenesi on täydellisesti rentoutunut

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon