Ihoanalyysi

39,52 

Description

Ihoanalyysissä kartoitetaan ihotyyppi, kotihoitotuotteet, tuotteiden käyttö, tarvittavat hoitolahoidot ja jatkohoidot. Ihoanalyysi Helsinki Lähde-Springissä ihotyypin ja oikeiden tuotteiden löytyminen helpottaa sinua ihosi terveyden ja hyvinvoinnin saamiseksi. Tuotteiden käyttöä opastetaan ja pohditaan yhdessä. Ohjeistetaan myös mitä tulisi yleisesti suosia ja mitä tulisi välttää.Lisäksi ihoanalyysissä määritellään millaisia hoitoja kannattaisi sinun ihollesi suosia ja miten usein. Kokonaisvaltainen ihoanalyysi sinulle, jolla on haasteita löytää hyviä tuotteita päivittäiseen rutiiniisi tai joka kaipaat saada uutta intoa ja vinkkejä ihonhoitoosi!

 

Ihoanalyysi on kasvojen hoitoa tai vaikeiden tuotehankintojen edessä paras ratkaisu. Mikäli koet oikeiden tuotteiden etsimisen vaikeaksi, on ihoanalyysi Sinulle.

 

Ihoanalyysissä käydään läpi yhdessä ihotyyppi. Ihotyyppejä on neljä yhteensä. Ihoanalyysi on oiva tilaisuus saada oikeata tietoa omasta ihostasi Lähde-Springissä.

 

Ihon kunto on eri juttu. Siihen liittyy ihon herkkyys, kosteustasapaino, veltostuminen, epäpuhtaudet ja ihottumat. Näitä hoidetaan aina tilanteen mukaan kullekkin ihotyypille sopivin tuottein ja hoidoin.

 

Tule ihoanalyysiin vaikka tuntisitkin ihotyyppisi, saat uusia vinkkejä tuttuihin rutiineihin ja vaihtoehtoisia suosituksia hoitoihin!