Lahjakortti Jalkahoitoon – Spa jalkahoito

71,77 

Kuvaus


 

Jalat ovat esillä kesällä, jolloin niitä myös hoidetaan tehokkaammin ja jalkahoidot ja varpaiden kynsien sesonkihoitoaika on myös silloin.Kuitenkin jos mietit, että otat yhdellä askeleella jo oman painosi verran kiloja kannatellaksesi jalkojesi päällä niin kuinka monta kiloa silloin kannat jo yhden päivän aikana? Jalat kyllä ansaitsisivat paljon huomiota ja huolenpitoa!

 

Lahjakortti jalkahoitoon  on ihanan rentouttava kokemus. Täydellinen jalkahoito on hyvä tapa hoitaa jalkasi kuntoon kun sinulla on pitkä aika jalkahoidossa käymisestä tai mikäli et ole koskaan käynyt. Jalkojen ammattimainen hoito  pitää yllä jalkojesi terveyttä puhumattakaan kauneudesta. Jalkasi ovat pehmeät, kauniisti huollitellut ja käsitellyt. Halutessasi lakkaus sisältyy jalkahoidon hintaan.

 

Säännöllisellä jalkahoidolla pidät hyvää huolta jaloistasi kotihoitoa tehokkaalla jalkavoiteella unohtamatta. Mikäli jaloillasi ei ole sen suurempia ongelmia tai kaipaat vain hetken hemmottelua, on jalkahoito myös tehokas rentoutushetki arjen helpotukseksi.

 

Jalkahoito Helsinki Lähde-Springissä hoidetaan täydellisesti sääreen asti kuorinnalla, hieronnalla ja naamiolla, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat pehmennetään ja ongelmatapauksissa ongelmiinkin saadaan apu keskittymällä esim.halkeileviin kantapäihin. Tässä hoidossa saa lepoa koko keho ja mielikin.