Ihoanalyysi Helsinki

Ihoanalyysi Helsinki Royal Treasures Spassa on kasvojen hoidon tai vaikeiden tuotehankintojen edessä paras ratkaisu. Mikäli koet oikeiden tuotteiden etsimisen tai ihosi päivittäisen hoidon vaikeaksi, on ihoanalyysi Sinulle.

Ihoanalyysillä tunnet ihosi, sen erilaiset käyttätymistavat, ihollesi sopivat tuotteet sekä niiden oikenlaisen käytön. Ihoanalyysissä kartoitetaan ihotyyppi, oikeanlaiset kotihoitotuotteet, tuotteiden käyttö, tarvittavat oikeanlaiset hoitolahoidot ja jatkohoidot.

Ihoanalyysi Helsinki Royal Treasures Spa:ssa ihotyypin ja oikeiden tuotteiden löytyminen helpottaa sinua ihosi terveyden ja hyvinvoinnin saamiseksi. Tuotteiden käyttöä opastetaan ja pohditaan yhdessä. Ohjeistetaan myös mitä tulisi yleisesti suosia ja mitä tulisi välttää.Lisäksi ihoanalyysissä määritellään millaisia hoitoja kannattaisi sinun ihollesi suosia ja miten usein. Kokonaisvaltainen ihoanalyysi sinulle, jolla on haasteita löytää hyviä tuotteita päivittäiseen rutiiniisi tai joka kaipaat saada uutta intoa ja vinkkejä ihonhoitoosi!

Ihoanalyysissä käydään läpi yhdessä ihotyyppi. Ihotyyppejä on neljä yhteensä. Ihoanalyysi on oiva tilaisuus saada oikeata tietoa omasta ihostasi Royal Treasurissä.

Ihon kunto on eri juttu. Siihen liittyy ihon herkkyys, kosteustasapaino, veltostuminen, epäpuhtaudet ja ihottumat. Näitä hoidetaan aina tilanteen mukaan kullekkin ihotyypille sopivin tuottein ja hoidoin.

Tule ihoanalyysiin vaikka tuntisitkin ihotyyppisi, saat uusia vinkkejä tuttuihin rutiineihin ja vaihtoehtoisia suosituksia hoitoihin!

Ihoanalyysi Helsinki Royal Treasures Spa:ssa I 59€

Varaa aika ihoanalyysiin täältä ❤︎

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon