Ihonpuhdistus Helsinki

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures:ssä tarjoaa ihonpuhdistuksen, jossa iho pysyy puhtaampana pidempään.

Ihosi näyttää heti puhtaammalta, kirkkaammalta ja rauhallisemmalta käsittelystä huolimatta.

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures:ssa saa ihosi puhdistuneeksi, kuulaaksi,  ja rauhalliseksi. Ihosi hehkuu puhtautta ja raikkautta!

Ihonpuhdistus voidaan tehdä monilla eri menetelmillä, joista alla yleisimmät.  Monesti ihoon kohdistuu samanaikaisesti monia ongelmia, joita on hyvä hoitaa samanaikaisesti ihonpuhdistuksen kanssa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Ihonpuhdistuksessa iho käsitellään ihonhoidon ammattilaisen hoidossa syvemmin kuin mitä kotiin ostetuilla tuotteilla tai laitteilla voi saada aikaan. Kosmetologi työskentelee tuotteilla ja laitteilla, jotka ovat suunniteltu ihonhoidon ammattilaisia varten. Ihosi puhdistuu syvemmältä, kun omat konstit eivät enää riitä. 

SATTUUKO IHONPUHDISTUS HELSINKI ROYAL TREASURESILLÄ JA MITÄ SIINÄ TEHDÄÄN?

Kyllä ja ei. Ihonpuhdistus voidaan tehdä kivuttomalla tekniikalla, mutta mikäli ihossasi on paljon mustapäitä ja muita epäpuhtauksia, on suositeltavaa puhdistaa iho ihan perinteistä “nipistely”- tekniikkaa hyödyntäen.

Iho kyllä puhdistuu todella syvältä kivuttomassa puhdistuksessa ja suosittelemme sitä ehdottomasti kipuherkille, mutta jotta iho puhdistuu myös mustapäistä, tukkeumista ym. on perinteinen ihonpuhdistus valitettavasti ainut tehokas vaihtoehto.

Valitettavasti siksi, sillä se todella sattuu. Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures kauneushoitolassa tehdään kuitenkin mahdollisimman hellävaroen ja varovaisesti että uskaltautuisit uudestaankin. Tämä tekniikka on omia tai kosmetologin sormiakin tehokkaampi, sillä sormiin ei kohdistu niin paljon painetta, että ne jaksaisivat puristaa epäpuhtauden yksistään ulos. Tätä varten siihen käytetään ihan omaa työkalua, jolla epäpuhtaudet työnnetään ulos kevyesti painamalla epäpuhtauden vierestä. Tämä siis sattuu! MUTTA, se on sen arvoista. Se on niiiiin sen arvoista!

KENELLE IHOLLE IHONPUHDISTUS SOPII?

Ihonpuhdistus sopii aivan kaikenlaisille ihoille,  kuivasta rasvaiseen, riippuen nimenomaan siitä millä tekniikalla se tehdään. Ihonpuhdistuksen jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu raikkaammalta, kirkkaammalta ja puhtaammalta, tuotteet imeytyvät ihoon paremmin ja tunnet kuinka ihosi taas hengittää.

Ihonpuhdistus on välttämätön sekaihosta rasvaiseen, jossa on paljon mustapäitä ym.epäpuhtauksia. Säännöllisin väliajoin käydessä ihonpuhdistuksessa, iho myös pysyy puhtaana ja  sen hoitaminen alkaa näkyä ihosta.

ENTÄ JOS IHOSSA ON MUITAKIN ONGELMIA KUIN EPÄPUHTAUKSIA?

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures hoitolassa voidaan tehdä myös yhdistelemällä hoitoja keskenään. Joissakin ihoissa esiintyy hyvin paljon epäpuhtauksia, kiiltelyä, ihon rasvaisuutta ja toisaalta myös muita ongelmiä kuten punoitusta eli couperosaa, hrkistymistä tai pintakuivuutta. Tällaisissa tapauksissa yhdistelemällä hoitoja toisiinsa saadaan tehokkaimpia hoitotuloksia yhdellä hoitokerralla. Ihosta riippuu mitä hoitoja kannattaa yhdistää toisiinsa. Hyvä esimerkki on esimerkiksi yhdistää otsoonihoito, joka rauhoittaa tehokkasti ja supistaa ihohuokosia ihonpuhdistukseen tai ultraääni-ihonpuhdistukseen, jolloin lopputulos on erittäin paljon tehokkaampi.

ESIMERKKIHOITOJA Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures

Ihonpuhdistus perinteisesti   | 99 €
Tässä hoidossa hyödynnetään perinteisintä tapaa tehdä ihonpuhdistus höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen avulla, jolla saadaan vaivattomasti mustapäitä, miliumeja tai muita epäpuhtauksia pois

 

Syväpuhdistus / Ultraäänipuhdistus “kivuttomammin”   99 €
Puhdistava hellävarainen ultraäänilaitehoito jossa iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan turvallisella ultraäänilaitteella

Ihonpuhdistus muun kasvohoidon yhteydessä I 35€

Otsoonihoito minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä I 20€

Tule hämmästymään!

 

 

MUISTILISTA KOTIIN IHONPUHDISTUKSEN JÄLKEEN

  • Ei uimaan, saunaan eikä hikoilua samana päivänä
  • Ihonpuhdistuksen jälkeen voi antaa ihon olla rauhassa 
  • Mikäli ihoa ei ole tarvinnut menojen vuoksi meikata voit antaa ihon levätä kasvohoidon jälkeen seuraavaan aamuun asti
  • Muista myös vaihtaa tyynyliina & kasvopyyhe tarpeeksi usein, jotta bakteerikanta pysyisi tasaisempana

Varaa aikasi ihonpuhdistukseen täältä ❤︎

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon