Jalkahoito Helsinki

Jalkahoito Helsinki Royal Treasures Span taivaallisissa käsissä ja saat hellää huolenpitoa jaloillesi! Kuivat, kovettuneet tai ihan vain väsyneet jalat hoidetaan kuntoon!

On Sinulla sitten ajatuksena hetken hemmottelu tai kokonaisvaltainen hoito jaloillesi tai lahjakortti läheisellesi, saat meiltä ihanan hoidon jonka jälkeen askeleesi on kevytkantoiset.

Koulutukseemme kuuluu perusteellinen jalkojen hoito ja myös ongelmien hoito. Kynnet, kynsinauhat ja kovettumat hoidetaan perusteellisesti, kovettumia käsitellään, kuivaa ihoa kosteutetaan ja esimerkiksi sisäänpäin kasvanutta kynttä voidaan hoitaa oikein, niin ettei se painu enää ihon sisälle.

Jalkojen hyvinvointiin ja huolenpitoon liittyy paljon monia vain ammattilaisen tietämiä ja taitamia osa-alueita joten jos et vielä ole käynyt ammattilaisella Royal Treasures Spa – hoitolassa niin suosittelemme kokeilemaan, sillä monen vuoden koulutus ja tieto-taito jo vuodesta 2000 asti on tuonut niin laajan tuntemisen jalkojen ongelmista että meillä on varmasti ratkaisu myös Sinulle.

Höyhenenkevyt Jalkahoito I 49€

Kosmeettinen jalkahoito pehmeiden jalkojen hyvinvointiin.

Pehmeät ja siistit jalat hetkessä!

Taivaallisen Pehmyt I 69€

Kokonaisvaltainen Jalkahoito, jolla saadaan jopa ongelmia hoidettua

Tässä jalkahoidossa hoidetaan esimerkiksi

  • kovettumat
  • känsät
  • kynsien erilaiset ongelmat                                                                       (esim. paksut kynnet, sisäänpäin kasvaneet kynnet, halkeamat kynsissä, heikot kynnet, värimuutokset kynsissä)
  • kuiva iho
  • halkeamat
  • ihottumat tms.

Täydellisen Kuninkaallinen Spa – Jalkahoito I 89€

Spa-hoito täydelliseen hemmottelutuokioon ja taivaallisen pitkään hierontaan.

Varpaankynsien geelilakkaus eli Kestopedikyyri  I 45€

Kestävä ja siisti kestolakkaus pidemmäksi aikaa!

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon