Ihonpuhdistus Helsinki Lähde-Spring

Ihonpuhdistus helsinki

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures:ssä tarjoaa ihonpuhdistuksen, jossa iho pysyy puhtaampana pidempään.

Ihosi näyttää heti puhtaammalta, kirkkaammalta ja rauhallisemmalta käsittelystä huolimatta.

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasurs:ssa saa ihosi puhdistuneeksi, kuulaaksi,  ja rauhalliseksi. Ihosi hehkuu puhtautta ja raikkautta!

Ihonpuhdistus voidaan tehdä monilla eri menetelmillä, joista alla yleisimmät. Tehokkaan lopputuloksen saamiseen vaaditaan kuitenkin aika monesti jotain extraa, jotta iho puhdistuu ja rauhoittuu hoidon jälkeen tehokkaasti. Monesti ihoon kohdistuu samanaikaisesti monia ongelmia, joita on hyvä hoitaa samanaikaisesti ihonpuhdistuksen kanssa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Ihonpuhdistuksessa iho käsitellään ihonhoidon ammattilaisen hoidossa syvemmin kuin mitä kotiin ostetuilla tuotteilla tai laitteilla voi saada aikaan. Kosmetologi työskentelee tuotteilla ja laitteilla, jotka ovat suunniteltu ihonhoidon ammattilaisia varten. Ihosi puhdistuu syvemmältä, kun omat konstit eivät enää riitä. 

SATTUUKO IHONPUHDISTUS JA MITÄ SIINÄ TEHDÄÄN?

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasursillä

Kyllä ja ei. Ihonpuhdistus voidaan tehdä kivuttomalla tekniikalla, mutta mikäli ihossasi on paljon mustapäitä ja muita epäpuhtauksia, on suositeltavaa puhdistaa iho ihan perinteistä “nipistely”- tekniikkaa hyödyntäen.

Iho kyllä puhdistuu todella syvältä kivuttomassa puhdistuksessa ja suosittelemme sitä ehdottomasti kipuherkille, mutta jotta iho puhdistuu myös mustapäistä, tukkeumista ym. on perinteinen ihonpuhdistus valitettavasti ainut tehokas vaihtoehto niille.

Valitettavasti siksi, sillä se todella sattuu. Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures kauneushoitolassa tehdään kuitenkin mahdollisimman hellävaroen ja varovaisesti että uskaltautuisit uudestaankin. Tämä tekniikka on omia tai kosmetologin sormiakin tehokkaampi, sillä sormiin ei kohdistu niin paljon painetta, että ne jaksaisivat puristaa epäpuhtauden yksistään ulos. Tätä varten siihen käytetään ihan omaa työkalua, jolla epäpuhtaudet työnnetään ulos kevyesti painamalla epäpuhtauden vierestä. Tämä siis sattuu! Jaiks, MUTTA, se on sen arvoista. Se on niiiiin sen arvoista!

KENEN IHOLLE IHONPUHDISTUS SOPII?

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures

Ihonpuhdistus sopii aivan kaikenlaisille ihoille: kuivasta rasvaiseen, riippuen nimenomaan siitä millä tekniikalla se tehdään. Ihonpuhdistuksen jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu raikkaammalta, kirkkaammalta ja puhtaammalta, tuoteet imeytyvät ihoon paremmin ja tunnet kuinka ihosi taas hengittää.

Ihonpuhdistus on välttämätön sekaihosta rasvaiseen, jossa on paljon mustapäitä ym.epäpuhtauksia. Säännöllisin väliajoin käydessä ihonpuhdistuksessa, iho myös pysyy puhtaana ja  sen hoitaminen alkaa näkyä ihosta.

ESIMERKKIHOITOJA

Ihonpuhdistus Helsinki Royal Treasures

Ihonpuhdistus perinteisesti   |   119 €
Tässä hoidossa hyödynnetään perinteisintä tapaa tehdä ihonpuhdistus höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen avulla, jolla saadaan vaivattomasti mustapäitä, miliumeja tai muita epäpuhtauksia pois

 

Syväpuhdistus/Ultraäänipuhdistus “kivuttomammin”   |  119 €
Puhdistava hellävarainen ultraäänilaitehoito jossa iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan turvallisella ultraäänilaitteella

 

Yhdistelmähoito alk. 162€

Yhdistelmähoidolla enemmän tehoja hoitoon!

Tässä hoidossa käytetään useita menetelmiä samanaikaisessa hoidossa mahdollisimman monitehoisen hoidon saavuttamiseksi. Yhdistelmähoitoja suositellaan erityisesti jos ihossasi ilmenee monia eri ongelmia samanaikaisesti. Hoidolla saadaan nopeampia ja tehokkaampia tuloksia yhdellä hoitokerralla.

Tule hämmästymään!

 

 

MUISTILISTA KOTIIN IHONPUHDISTUKSEN JÄLKEEN

  • Ei uimaan, saunaan eikä hikoilua samana päivänä
  • Ihonpuhdistuksen jälkeen voi antaa ihon olla rauhassa 
  • Mikäli ihoa ei ole tarvinnut menojen vuoksi meikata voit antaa ihon levätä kasvohoidon jälkeen seuraavaan aamuun asti
  • Muista myös vaihtaa tyynyliina & kasvopyyhe tarpeeksi usein, jotta bakteerikanta pysyisi tasaisempana
© 2019 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon