Kosteuttava kasvohoito kuivalle iholle

KIRISTÄÄKÖ IHOASI NIIN ETTÄ TUNTUU KUIN SE MELKEIN MENISI RULLALLE?

Kuivan ihon kosteuttava kasvohoito aterialla saadaan  kuivuus kuriin yhdellä annoksella kosteuttavaa kasvohoitoa!

Kosteuttava kasvohoito Helsinki Royal Treasuressa ja saat ihosi kerralla parempaan kuntoon. Kuivuus, kireyden tunne ja sameus häviää ja ihosi on pehmeä, kosteutettu ja heleämpi!

Kiristävän kuivuuden tai pintakuivuuden vievä hoito jolla ruokitaan nälkäistä kuivaa ihoa raviten sitä tehokkailla raaka-aineilla. Iho pehmenee, kuivuus ja kireys häviää ja iho tuntuu sekä näyttää kosteammalta, pehmeämmältä ja raikkaammalta.

Ihon kuivuminen tai pintakuivuus yksinkertaisesti johtuu ihon aliravitsemuksesta. Täytyy tietää mitä iholle “syöttää”. Oikeassa suhteessa syötetty “ruoka” saa ihosi kosteustasapainon kuriin hetkessä.

Kuivan ihon hoito kaipaa kosteutusta ja pintakuivan ihon hoito myös. Kuivan ihon hoito kosmetologilla on tehokas tapa saada helpotusta kuivuuteen heti ilman ainaista kiristelyn tunnetta.

Kosteuttava kasvohoito Helsinki Royal Treasures luonnonkosmetiikka hoitolassa saa ihosi voimaan hyvin. Kosmetologi auttaa sinua myös valitsemaan oikeita tuotteita kotiin jotta osaat hoitaa myös jatkossa kotona tehokkaammin kosteusköyhää ihoasi.

Kuivan ihon “Ateria” kosteuttava kasvohoito Ι 98€

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon