Luonnon kosmetiikka hoitola Royal Treasures ja Spa

Luonnon kosmetiikka hoitola Helsinki Royal Treasures Redi on sinulle, joka kaipaat erityisesti tuloksia hoidoissasi tai rentoutusta taivaallisissa käsissä

KASVOHOITOIHIN ERIKOISTUNEENA KAUNEUSHOITOLA HELSINKI KALASATAMA ROYAL TREASURSIN KASVOHOITOMENU ON KATTAVA SILLÄ KASVOHOIDOT OSAAMME!

Tunnelmallinen ja ihanan ylellinen Kauneushoitola Helsinki Kalasatama  Royal Treasures tarjoaa ylellisen hemmottelevat Spa-hoidot sekä kosmetologiset kasvohoidot, jalkahoidot, hieronnat sekä muut kosmetologiset hoidot.

Koulutetut kosmetologimme ovat alan ammattilaisia, jotka löytävät avun ongelmiisi tai vaihtoehtoehtoisesti saavat sinut vaipumaan toiseen maailmaan rentouttavine Spa-hoitoineen.

Kauneushoitola Helsinki Kalasatama Royal Treasures palveluperiaatteenamme on, että jokainen hoito  tehdään huolella vaikka siihen kuluisikin hiukkasen enemmän aikaa. Rauhoittuminen hoidon aikana kuuluu myös olennaisesti hoitoon.

Ekohoitola / luomuhoitola sekä luonnonkosmetiikkahoitola on erikoistunut tehokkaisiin luonnonmukaisiin kasvohoitoihin. Oma maahantuomamme mineraalikosmetiikka sekä ammattikosmetiikka, joka on puhdas, vegaani ja cruelty free.

Kasvohoitojen listalta löytyy perushoitojen lisäksi myös ihania hemmotteluhoitoja joissa vaivut toiseen maailmaan. Näistä mainittava on uudet Luxus-tason Spa-hoidot . Nämä ovat uniikkeja hoitoja, joita vain kauneushoitola Helsinki Kalasatama Royal Treasures tarjoaa monien muiden uniikkien hoitojen lisäksi.

Tule kokemaan toinen maailma, jossa sielu saa levätä yhdessä ihosi ja kehosi kanssa!

Luonnonkosmetiikan käytöstä on kokemusta jo vuodesta  2006, jolloin Royal Treasuresin toinen perustaja oli osakkaana toisessa hoitolassa. Sieltä asti intohimo erityisesti ammattilaisen ihonhoitoon suunniteltuun luonnonkosmetiikkaan on saanut alkunsa. Sarjoja joita matkan varrella on käytetty on lukuisia. Jatkuva etsiminen uusien ja tehokkaimpien tuotteiden käyttöön on haastava mutta hauska prosessi. Hinta-laatusuhde täytyy olla kohdillaan ja soveltuvuus herkimmällekkin iholle. Shopista löytyy varmasti myös Sinulle oikeat tuotteet!

Tule meille joko rentoutumaan tai hakemaan apuja  kauneutesi ongelmatilanteisiin!

© 2019 Royal Treasures