Meikkaus Helsinki Royal Treasures Natural & Beauty Spa:n ammattilaisella

Meikkaus Helsinki

Meikkaus Helsinki Royal Tresurissä luo näyttävän juhlameikin tai edustuskuvaan luonnollista siistiä ilmettä meikillä. Meikinopastuksella uutta intoa arki- ja juhlameikkiin!

Koulutukseemme kuuluu yhtenä osana koko kauneuden alan tuntemisen lisäksi värioppi. Tästä syystä tunnemme asiakkaamme oikeiden värien valinnan opillisesti ja osaamme valita omia luonnollisia väriesi korostavat sävyt. Kylmät vai lämpimät sävyt, keltaiseen vai punaiseen taittava iho jne.

 

 KEVYT MEIKKAUS

Kevyt meikki sopii, mikäli et käytä normaalisti kovin paljon meikkiä. Se sopii hyvin johonkin tärkeään menoon, mikä ei välttämättä ole iltatilaisuus. Tässä meikissä korostetaan luonnollista ns.”raikasta ilmettä” ilmettä. Kevyt meikki käy myös tärkeään valokuvaukseen. Tule ammattilaisen meikkaamaan huoliteltuun ja viimeisteltyyn ilmeeseen.

MEIKKAUS JUHLIIN

Juhlameikki tärkeisiin juhliin saat meiltä taitavat ja kestävät meikkaukset. Juhlavassa meikissä loihditaan persoonaasi sopiva meikki ja halutessasi siistimme samalla kulmat ja lisäämme ripsiä ripsinurkkiin luomaan intensiivisempää ilmettä. meillä on tuhansien juhlameikkien kokemus.

VALOKUVAUSMEIKKI

Teemme jatkuvasti  TV-tuotantoon meikkauksia sekä valokuvauksiin. Jos sinulla on tärkeä edustuskuva, passikuva tai tilaisuus jossa otetaan kuvia on meillä erittäin kokenut henkilökunta sinua varten. Valokuvausmeikissä otetaan huomioon erityisesti valaistus. Monien valojen valoistus syö hyvin paljon meikkiä, joten se tulee huomioida. Valot, varjot, meikin kestävyys sekä myös salamoiden vaikutus meikkiin. Kaikki ämä ammattilainen meikkaaja osaa ottaa huomioon luodessaan täydellisen ja kestävän mekin valokuviisi.

HÄÄMEIKKI

Häämeikki on morsiamelle heti puvun jälkeen monesti tärkein juttu jonka täytyy mennä nappiin ja olla täydellinen omaan tyyliin sopiva.

Lukuisittain häissä osallisena olleena meikkaamassa osaamme varmasti luoda ainutlaatuiseen päivääsi kestävän ja hienostuneen ilmeen, jonka muisto kuvissa jää ainutkertaiseksi.

Häämeikkauksessa otetaan huomioon myös muu somistus: kimppu, puku, mahdollisesti juhlien väriskaala tai teema. Häämeikkiä suunnitellessa tehdään koemeikkaus, jota voidaan vielä viime hetkellä muuntaa myös. Häämeikistä tehdään morsiamen näköinen, kestävä ja kokonainen.

MEIKINOPASTUS

Mikäli meikkaustaitosi ovat hakusessa tai kaipaat piristystä meikkipussiisi on meikkauksenopastus mahtava investointi itseensä. Askel askeleelta yhdessä ammattilaisen kanssa läpi käyty meikki tuo Sinulle runsaasti uutta tietoa, taitoa ja innostusta tehdä päivittäinen meikkisi huolellisemmin, ehkä himpun verran näyttävämmin ja rohkeamminkin. Samalla voit päivittää meikkitarpeesi myymälässämme. Käyttämämme ja myymämme meikit toimivat ns.ihonhoidon jatkeena eli eivät sisällä mitään mikä olisi haitallista ihollesi eikä tuki ihohuokosia.

Kevyt meikkaus   |  49 €

Juhlameikki   |  89 €

Häämeikki (sis. 0,5h suunnittelua)   |  180 €

Meikinopastus   |  139 €

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon