Meikkauspalvelu

Meikkauspalvelu Royal tresurissä luo näyttävän juhlameikin tai edustuskuvaan luonnollista siistiä ilmettä meikillä. Meikinopastuksella uutta intoa arki- ja juhlameikkiin!

 

 

 KEVYT MEIKKI

Ns. kevyt meikki sopii, mikäli et käytä normaalisti paljoa meikkiä. Se sopii hyvin johonkin tärkeään menoon, mikä ei välttämättä ole iltatilaisuus. Tässä meikissä korostetaan luonnollista ns.”saunapuhdasta” ilmettä.

 

JUHLAMEIKKI / VALOKUVAUSMEIKKI

Juhliin saat meiltä taitavat ja kestävät meikkaukset. Juhlavassa meikissä loihditaan persoonaasi sopiva meikki ja halutessasi siistimme samalla kulmat ja lisäämme ripsiä ripsinurkkiin luomaan intensiivisempää ilmettä.

 

HÄÄMEIKKI

Lukuisittain häissä osallisena olleena osaamme varmasti luoda ainutlaatuiseen päivääsi kestävän ja hienostuneen ilmeen, jonka muisto kuvissa jää ainutkertaiseksi.

Häämeikkauksessa otetaan huomioon myös muu somistus: kimppu, puku, mahdollisesti juhlien väriskaala tai teema. Häämeikkiä suunnitellessa tehdään koemeikkaus, jota voidaan vielä viime hetkellä muuntaa myös. Häämeikistä tehdään monesti kestävä, luonnollinen, klassisen kaunis ja heleä.

 

MEIKINOPASTUS

Mikäli meikkaustaitosi ovat hakusessa tai kaipaat piristystä meikkipussiisi ja ilmeeseesi on meikkauksenopastus paikallaan. Askel askeleelta yhdessä ammattilaisen kanssa läpi käyty meikki tuo Sinulle runsaasti uutta tietoa, taitoa ja innostusta tehdä päivittäinen meikkisi huolellisemmin, ehkä himpun verran näyttävämmin ja rohkeamminkin.

 

 

Kevyt meikkaus   |  49 €

Juhlameikki   |  89 €

Häämeikki (sis. 0,5h suunnittelua)   |  180 €

Meikinopastus   |  139 €

© 2019 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon