Rakennekynnet

Oletko harkinnut pidempiä kynsiä tai etsitkö vähemmän allergisoivaa tapaa pitää yllä nykyisiä rakennekynsiäsi vahingoittamatta omaa kynttä?

Rakennekynnet geelillä ovat tuoksuttomat, eivät aiheuta allergiaa ja ovat näin ollen myrkyttömät verrattuna muihin menetelmiin. Geelimassa on pehmeämpää ja joustavampaa kuin esimerkiksi akryyli joten se on turvallisempi omalle kynnelle. Sen joustavuuden vuoksi viilalla työskentely on helpompaa ja ei vaadi kynnen poraamista lainkaan kuten toiset menetelmät.

Rakennekynsiä työstäessämme teemme kaiken käsityönä, joten vältymme oman kynnen liialta ohentamiselta täysin. Koneellinen manikyyri on monesti kivulias sen aiheuttaman kitkan vuoksi. Tiesitkö että manikyyrin tai kynsien laiton ei ole tarkoitus sattua vaan olla yksi tapa rentoutua?

Suosittelemme rakennenkynsien laiton yhteyteen myös manikyyriä. Kynnet näyttävät huomattavasti kauniimmalta kun kynsinauhat ovat siistitty. Muista myös kosteuttaa kynsinauhoja kotona siihen tarkoitetulla tuotteella.

Kynsistä voimme muokata toiveidesi mukaiset, malliset, väriset ja koristellut.

Kynsihuolto

Kynsihuolto on hyvä tehdä säännöllisesti rakennekynsille, jotta rakennekynnet pysyvät siistinä jatkuvasti. Rakennekynsihuolto tehdään 3-6 viikon välein oman kynnen kasvusta riippuen.

Rakennekynsihuollossa viilataan massa tasaiseksi oman kynnen ja rakennekynnen välillä niin ettei rajaa juurikaan näy. Geelimassa täytetään koko kynnelle ja kynsi ns.rakennetaan uudelleen. Huollossa voidaan helposti muuttaa kynnen väriä, koristeluja tms. toiveidesi mukaan.

Rakennekynnet alk. 49€

Varaa aika uusille kynsille tai rakennekynsihuollolle ❤︎

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon