Ripsien kestotaivutus helsinki

Jos omat ripsesi kaartuvat alaspäin, ovat tönkkösuorat ja tuskaillen käytät puuduttavasti aikaa ripsiesi taivuttamiseen, saatat tarvita ripsipermanenttia

 

RIPSIPERMANENTISTA

Ripsipermanentti on ripsien kestotaivutus, jonka kesto vaihtelee kuukaudesta jopa kolmeenkin kuukauteen ripsien omasta uusiutumisesta riippuen. Se käy niin lyhyille kuin pidemmillekin ripsille ja on kestovärjäyksen kanssa luonnollinen tapa saada ripset näkymään paremmin. Ripsiväriä käyttämällä saat tuuheutta mutta värin kanssa se ei arjessa välttämättä ole pakollista. Suosittua ripsipermanentti on kesällä ja loma-aikoina, mutta on myös niitä, jotka pitävät ripsien kestotaivutusta ympäri vuoden.

MITEN RIPSIPERMANENTTI TEHDÄÄN

Silmät laitetaan  kiinni ja yläluomelle aivan ripsien juureen pitkulainen pyöreä rulla johon ripset taivutetaan maitoliimalla. Ripsien keskikohtaan laitetaan ripsipermanenttiaine jonka annetaan vaikuttaa n.10 minuuttia. Ripsipermanenttiaine pyyhitään vaikutusajan jälkeen pois, jonka jälkeen laitetaan samaan kohtaan vielä kiinnitysaine samalla vaikutusajalla. Lopuksi ripsiin laitetaan kestoväri.

 

LOPPUTULOKSENA  KAUNIISTI KAARTUVAT RIPSET PIKÄKSI AIKAA!

 

Ripsipermanetti sis. kestovärjäyksen   |  119 €

© 2019 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon