Ripsien kestotaivutus helsinki

Jos omat ripsesi kaartuvat alaspäin, ovat tönkkösuorat ja tuskaillen käytät puuduttavasti aikaa ripsiesi taivuttamiseen, saatat tarvita ripsien kestotaivutusta

 

Ripsien kestotaivutuksesta

Lash Lift on ripsien kestotaivutus, jonka kesto vaihtelee kuukaudesta kahteen kuukauteen ripsien omasta uusiutumisesta riippuen. Se käy niin lyhyille kuin pidemmillekin ripsille ja on kestovärjäyksen kanssa luonnollinen tapa saada ripset näkymään paremmin. Ripsiväriä käyttämällä saat tuuheutta mutta värin kanssa se ei arjessa välttämättä ole pakollista. Suosittua kestotaivutus on kesällä ja loma-aikoina, mutta on myös niitä, jotka pitävät ripsien kestotaivutusta ympäri vuoden.

Miten kestotaivutus tehdään?

Silmät laitetaan  kiinni ja yläluomelle aivan ripsien juureen laitetaan muotti johon ripset taivutetaan kaartuvaksi. Ripsien keskikohtaan laitetaan taivutusaine jonka annetaan vaikuttaa ripsistä riippuen sopiva aika. Taivutusaine pyyhitään vaikutusajan jälkeen pois, jonka jälkeen laitetaan samaan kohtaan vielä kiinnitysaine samalla vaikutusajalla. Lopuksi ripsiin laitetaan kestoväri sekä hoito jolla varmistutaan ripsien hyvästä kunnosta.

 

Lopputuloksena kauniisti kaartuvat ripset pitkäksi aikaa!

Ripsien kestotaivutus värin kanssa   |  89 €

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon