Ultraäänipuhdistus Helsinki

Perusteellisempi puhdistus turvallisella kotimaisella ultraäänellä, jossa puhdistuu huokoiset syvemmältä ja iho elpyy samalla.

Kivuton ultraäänipuhdistus Helsinki Royal Treasuressa!

 

 Mitä ultraäänipuhdistuksessa tehdään?

Ultraäänipuhdistuksessa iho käydään läpi lastalla ultraääninesteen avulla. Neste mahdollistaa ultraäänen menemisen ihoon, jolloin iho puhdistuu ja epäpuhtauksia nousee ihosta sen mukana. Ultraäänipuhdistuslaite saattaa pitää ääntä, mutta hoito on muuten erittäin hellävarainen ja kivuton.  Tämä hoito sopii erityisesti niille jotka eivät siedä perinteistä nipistely-ihonpuhdistusta.

 

Kenelle ultraäänipuhdistus sopii?

Kaikille ihotyypeille voidaan tehdä ultraääni-ihonpuhdistus. Se on erinomainen kirkastamaan ja kuorimaan jokaista ihoa. Ihanteellisin se on varsinkin iholle, jossa on kiiltelyn, epäpuhtauksien tai punoituksen kanssa ongelmaa, sillä varsinkin säännöllisesti otettuna hoidolla on tasapainoittava ja rauhoittava vaikutus. Ultraäänipuhdistus sopii kuitenkin jokaiselle iholle – oli sitten ihosi kuiva tai rasvainen. Se on paras ja hellävaraisin tapa tehdä ihoosi syväpuhdistus turvallisen ultraäänilaitteen avulla.

 

Sattuuko ultraäänipuhdistus?

Ultraäänipuhdistus on kivuton. Lastan pää, mistä ultraääniaalto menee ihoon, saattaa tuntua lämpimältä, mutta monet sanovat sen olevan miellyttävän tuntuinen. Myös yleinen kommentti hoidon jälkeen on, että tuntuu kuin ihosta olisi lähtenyt paljonkin ylimääräistä “tavaraa”. Iho tuntuu kevyemmältä hoidon vaikutuksesta. Ultraääni on ääniaalto, joka saattaa joidenkin asiakkaiden korvissa tuntua korkealta ääneltä. Suurinta osaa asiakkaista tämä ääni ei kuitenkaan haittaa.

 

Onko ultraäänipuhdistus tehokas ihonpuhdistus?

Käytämämme laite on kotimainen, hellävarainen, turvallinen ja monikertaisesti tehokkaampi kuin useammat markkinoilla olevat laitteet. Sen mahdollistava tekniikka puhdistaa ihostasi jokaisen huokoisen nostamalla ihostasi epäpuhtauksia. Ehdottomasti ultraäänellä saadaan iho puhtaammaksi kuin perinteisellä ihonpuhdistuksella pelkästään.

 

 

 

Ultraäänipuhdistus   |  99 €

Ultraäänipuhdistuksen voi yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon  +29€

Varaa aikasi ultraäänipuhdistukseen täältä ❤︎

© 2020 Royal Treasures Natural & Organic Beauty Salon